Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kastélyszálló linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Stobo - Villa [6. oldal]
részletek »

Kastélyszálló képes leírás: Stobo - Villa [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kastelyszallo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Széchenyi Kastélyszálló - Nagycenk

Széchenyi Kastélyszálló - Nagycenk

A Széchenyi Kastélyszálló 15 holdas ősparkban Soprontól 10, Bécstől 75 km-re, Budapesttől 210 km-re található az 1800-ban épült egykori ún. 'Vörös Kastély'-ból helyreállított klasszicista épületben. A gazdasági célokat szolgáló épületszárny földszintjén volt a konyha, míg az emeleten a személyzet szobái kaptak helyet. Mint vendégfogadó először 1988-ban nyitotta meg kapuit. Egyedi formálású klasszicista lépcsőház vezet az emeleten és a tetőtérben kialakított 55 ágyas, 16 db szobával és 3 lakosztállyal rendelkező szállórészbe. A szobák 2 és 3 férőhelyesek, családosoknak - igény szerint - pótágy elhelyezésére van lehetőség. Mindegyik szoba fürdőszobás TV-vel felszerelt. A jelenleg három csillagos szállodában polgári színvonalon kívánunk modern, elegáns szolgáltatásokat nyújtani, szolid árakon. Néhány antik csillár, tükör és használati tárgy adja a helyhez illő berendezés alaphangját, amely híven idézi a kastélyegyüttes hangulatát. Szállóvendégeink térítésmentesen látogathatják a Széchenyi Emlékmúzeumot.

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Szépalmapuszta - az Esterházy család egykori ménesbirtoka, - a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. Kanyargós erdei út vezet fel ide Zircről. Amikor a Borzavár utáni emelkedőn haladva már-már elbizonytalanodnánk, hogy jó fele járunk-e, néhány percen belül kiérve az erdőből hatalmas karámokban békésen legelésző szürkemarhák és fiatal csikók látványa fogad bennünket. Magyarország talán legszebb és legeldugottabb birtokára érkeztünk. Az egész környék harmóniát és valami különös, szelíd nyugalmat áraszt. Bár kicsit szokatlan élmény ez a fárasztó hétköznapok után, de nagyon hamar meg fogjuk szeretni... Fiatal párok a romantikus együttlét lehetőségét, a gyermekkel érkezők izgalmas felfedezéseket, aktív családi programokat, míg az idősebb korosztály a természet páratlan szépségét és nyugalmát élvezheti az eldugott bakonyi birtokon. A szálloda és az egykori Esterházy birtok az alábbi szolgáltatásokkal várja vendégeit: Étterem (120 fő), rusztikus csárda (50 fő) konferenciatermek, játszó szoba, szauna, infraszauna, masszázs, pezsgőfürdő, kerékpárok, lovas kocsizás, lovas oktatás, lovaglás fedett lovardában és terepen, játszószoba, ping-pong terem, asztali foci (csocsó) darts, nordic walking botok, gps-túrakészülékek, szánkók, sífutó lécek, lovas szán, erdei tornapálya, outdoor kötélpálya, játszótér, tollaslabda, gyorstollas (speedminton).

Szidónia Kastélyszálloda

Szidónia Kastélyszálloda

A röjtöki kastély története: Amikor az év wellness szállodája kitüntetést alapították, biztosan nem sokan gondolták, hogy 2005-ben ezt a kitüntető címet egy Soprontól 25km-re, Röjtökmuzsajon található, XVII. századi kastélyszálloda, a Szidónia Kastélyszálloda érdemli majd ki. A múlt századokba visszanyúló történelmi kastély az idők folyamán sajnos lepusztult, amolyan gonosz tündér által szórt átok sújtotta állapotba került. A mesebeli, álomból újjáébresztő herceg, jelen esetben hercegnő szerepére a vállalkozó kedvű, kihívásokat kedvelő hölgy, Derry Márta vállalkozott, aki a kastélyt 1999-ben négycsillagos luxusszállodává építtette át, s a fény, a csillogás, a klasszikus, de még egyáltalán nem tolakodó és túlzó pompa visszaköltözött a több százados falak közé. Aki felkeresi a Szidónia Kastélyszállodát, találkozhat egy lassan feledésbe merülő korszak különleges világával, megérezheti a régi idők hangulatát, de már élvezheti a jelen kényelmét is. Röjtökmuzsaj 'röjtökén'. Ma testi-lelki-szellemi megtisztulást, felfrissülést, angyali étkeket, különleges erőteret, békességet és kényeztetést ígérünk minden kedves Vendégünknek.

Sziráki Kastélyszálló

Sziráki Kastélyszálló

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől 75 km-re, ami 1985-től három csillagos, 1998-tól pedig négy csillagos szállodaként működik 2002-től pedig a világ számos országát átfogó Forever Resorts nemzetközi üdülési láncolatának egyik gyöngyszeme. A Kastély Hotel 27 db kétágyas fürdőszobás szobával és lakosztállyal rendelkezik. Szobák a kastély főépületében, szárnyépületben és a wellness központjában is foglalhatóak. A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. A Kastély szárnyépületi szobák a főépület nyugati és keleti oldalán találhatók, szintén korhű berendezéssel, a főépületi szobákhoz hasonló színvonalban. A kastély parkjában található régi fogadó három szintes épületében a közelmúltban került kialakításra a Sonya Wellnes Health &Beauty Központ, amelyben ellenáramoltatású medence , jacuzzi, szauna,wellness pihenő, wellness koktélbár, Sonya Wellness superior szoba és Sonya Wellness lakosztály található. A Wellness Központ 2000 négyzetméternyi bambusz felhasználásával készült és a csendes-óceáni jelleg dominál az épület belső kialakításában. Az egyéni igények kiemelt figyelembe vételével teljes felüdülést és regenerálódást nyújtunk vendégeinknek a különböző keleti masszázsokkal és kozmetikai kezel

Teleki-Wattay kastélyszálló

Teleki-Wattay kastélyszálló

Várjuk vendégeinket esküvőkre, rendezvényekre, céges partikra, bármilyen eseményre. Ha csodálatos természeti környezetben, színvonalasan kialakított kastélyban szeretne ünnepelni, látogasson el hozzánk. A Pilis kapujának is nevezett Pomáz Budapesttől 4km-re, Budakalász és Szentendre szomszédságában, a Duna-kanyar hegyei közé benyúló völgyben települt meg. Pomázról kis hegyipatak mentén kanyarog az út át a Pilis-hegységen, fel a szakrális Dobogókőre. A város területén az emberi tevékenység nyomai az őskor óta megtalálhatóak. Többségében a rómaiak és a középkori magyar település emlékei közül maradtak fenn feliratos kőfaragványok. Az oszmán hódítás kezdetén a falu elnéptelenedett, majd a XVII. század első felében Buday Bornemissza Bolgár Pál ügyvéd bácskai falvainak rác lakosságából az oszmánok engedélyével újratelepítette.

Új-Ebergényi Kastélyszálló

Új-Ebergényi Kastélyszálló

Vasszécsenyi Új-ebregényi kastélyszálló. Csodálatos környezetben fekvő kastélyszálló. 11 hektáros területtel. korhű megjelenéssel, és családias hangulattal. Esküvők, üzleti tréningek, termékbemutatók megszervezése. Kirándulási lehetőségek, biciklizés, wellness, nyugodt környezetben. Szombathelytől néhány kilométerre, egy romantikus őspark közepén található az 1790-es években épített kétemeletes, Magyarország egyik legszebb copf stílusú műemlék kastélya, a Vasszécsenyi Új-Ebergényi Kastélyszálló. A kastély kiemelt szálloda besorolással, minden igényt kielégítő, színvonalas szolgáltatásokkal várja e csendes idilli környezetben a pihenésre, kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeit. Kérjük, tekintse meg ajánlatainkat ! Kellemes nézelődést kívánunk, és sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket !

Hirdetés
Tuti menü