Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kastélyszálló linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Castle - Fenyőharaszt [2. oldal]
részletek »

Kastélyszálló képes leírás: Castle - Fenyőharaszt [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: kastelyszallo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
Castle Venlaw

Castle Venlaw

A Castle Venlaw 1782-ben épült, lenyűgöző történelmi épületben. Vidéki szállodaként 1949 óta működik. A Castle Venlaw-ban biztos lehet, hogy egy egyedi, csodálatos élményben lesz része. Reméljük hasonlóan sok-sok vendégünkhöz Ön is élvezni fogja ezt az emlékezetes látogatást és vissza fog térni hozzánk.

Chateau Visz

Chateau Visz

A pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat egy parkerdőben várja Chateau Visz, az uradalmi rezidencia. Megérkezni is élmény. Az M7-es autópályáról Kaposvár felé (67-es főűt) letérve néhány percig a somogyi dombság lágy lankái között vezet az út, majd Visz romantikus települése fogad bennünket. Az idillikus falu a kastély erdejével határos. Ősfák és szőlődűnék mentén haladunk tovább, míg megérkezünk a Budapesttől alig egy órányira lévő kastélyszállóba. A rezidencia építtetője világát idézi: szeretne megeleveníteni valamit a XIX. század végének fényes fogadásaiból. Nagy gondossággal válogatott és megtervezett berendezése a századforduló hangulatát idézi, mindemellett a XXI. század eszközei szinte láthatatlanul gondoskodnak a tökéletes kényelemről. Ebben a környezetben időt és teret adhatunk magunknak a megállásra, a megpihenésre és a megértésre. Kikapcsolódhatunk és föltöltekezhetünk. Új lendületet kaphatunk.

Château de Bonaguil, Franciaország

Château de Bonaguil, Franciaország

Château de Bonaguil egy vár a tizenharmadik, tizenötödik, tizenhatodik és a tizennyolcadik században, jegyzett Történelmi emlékmű és Site of Major Aquitaine. Cahors Agentől 50 km-re található, a Lot völgyben közelében Fumelhez. Ez a csodálatos kastély egy szikla tetején áll. Európában egyedülállóan mutatja be a várvédelmi technikák fejlődését a középkortól a reneszánszig. Bonaguil egész évben rengeteg eseményt kínál az odalátogatóknak: kincskeresés, éjszakai mesemondás, Középkori Fesztivál Színház, ...

Château de Castelnaud

Château de Castelnaud

A Château de Castelnaud magasan áll a Dordogne völgy fölött. Az egykori erőd 1985 óta nyilvánosság előtt is nyitva áll, hogy megtekinthessék a középkori hadviselés művészetét. Belül egy egyedülálló privát gyűjtemény található korhű bútorokkal és fegyverzettel. Kívül újjáépített háborús gépek találhatók, mint például az eredeti nagyságú ostromkatapultokat. Ezek működésének megértését modellek és videók segítik. Château a Rossillon család birtoka volt. Három jelentős restauráláson esett át, ma ez hely 220,000-nál több látogatót vonz évente.

Château de Portes

Château de Portes

A Château de Portes egy Portesben található kastély. Maga a kastély egy történelmi emlékmű is. Építészeti stílusa egyedülálló a kastélyok között Európában. Portes falu közelében található a Cévennes Nemzeti Park, ami az Unesco világörökség része.

Château de Valençay, Franciaország

Château de Valençay, Franciaország

A Château of Valençay teljes építészeti harmóniában ötvözi a reneszánsz és a klasszikus stílust. 1803-ban került Charles-Maurice de Talleyrand-Périgord tulajdonába, aki Napóleon külügyminisztere volt. Mivel Valençay a császári hatalom jelképe, ezért a reprezentatív ízlés és elegancia mellett a márvány, festmények, műtárgyak, különösen a kivételes empire stílusú aranyozott bútorok jellemzik. Állami szalonoktól a privát apartmanok gyűjteményéig, a Château of Valençay kínálja a leggazdagabb kastélylátogatást a Loire völgyében.

Club Thermál Kastély

Club Thermál Kastély

A Club Thermál Kastély 1995 óta fogadja látogatóit a Tisza tó partján, az egykori Graefl kastélyban Magyarország egyik legszebb vidékén. A felújított és kibővített kastélyt a környék szépségei iránt érdeklődő első vendégeink ösztönzésre nyitottunk meg a nagyközönség számára. Visszatérő vendégeink lelkesedését és elégedettségét látva fejlesztésekbe fogtunk, így ma már 28 szoba és 4 apartman, 130 fő kiszolgálására képes étterem és 200 fős konferenciaterem várja látogatóinkat. A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas parkunk a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják, mindezt természetesen a mai kényelmi színvonalon. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítettük és bővítjük a ma is. Alakítható térelválasztású, teljes körű technikai szolgáltatásokkal felszerelt konferenciatermünk alkalmas továbbképzések, tréningek, esküvők, bálok, családi és vállalati rendezvények lebonyolítására. A természetes hőforrásokban bővelkedő környék adottságaira építve pedig magától értetődő módon fogtunk a wellness szolgáltatások fejlesztésébe. Az előttünk álló év feladatai is közül is a wellness szolgáltatások bővítését szeretném kiemelni, hiszen a közeljövőben új, a szálloda és a kastély méreteihez és színvonalához méltó, Magyarország térképi formá

Csebi-Pogány Kastélyszálló

Csebi-Pogány Kastélyszálló

Az ötcsillagos Hotel Princess Palace Kastélyszálló Dunakiliti területén, zöldövezetben újonnan épült, barokk stílusjegyeket magán viselő, de a modern kor elvárásainak minden tekintetben megfelelő kastélyszálló, mely egyedülálló atmoszférával és sokrétű szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit.

Hirdetés
Cseri kastélyszálloda

Cseri kastélyszálloda

A Balaton- felvidéki Nemzeti Park szomszédságában álló eredeti épületet 1927-ben kúriaként emeltette a Stolte család. Ekkor a környező dombokon gyümölcstermesztés folyt. A gazdasági világválság vetett véget a termelésnek és egyben a Stolte család itt töltött éveinek is. A kastély egy budapesti polgári család, a Badics család birtokába került, akik nyaralónak használták az épületet. A házhoz úszómedence és teniszpálya épült, ami tökéletesen kielégítette az akkori igényeket. Az '50-es évek államosítása pusztulást hozott a kastélyra, és a körülötte fekvő gyümölcsösre is. A fákat javarészt kivágták a termelőszövetkezet rendelkezésére, a kúriából pedig szolgálati lakás lett. A következő ötven évben a birtok többször gazdát cserélt, majd az enyészeté lett. Változás 1992-ben következett be, amikor a kastély ismét magánkézbe került. A régi épület mellé ekkor egy új, háromszintes, az eredetivel egyező stílusú szálloda épült.

Erdőtarcsai Akadémiai Üdülő MTA Kastélyhotel

Erdőtarcsai Akadémiai Üdülő MTA Kastélyhotel

A tudós társadalom üdülője és alkotóházával egybekötött kastélyhotel, Budapesttől 50 km-re, a Cserhát-alján helyezkedik el. Korhű, antik bútorokkal van berendezve, kétszintes kialakítású, a manzárd is beépítésre került, valamint a két különálló pavilonépületben toronyszobák találhatók. Kellemes környezetet biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra a 14 db ízlésesen berendezett, klímatizált szoba. A specialitásokat kínáló étterem és a rendezvényterem reprezentatív helyszín céges rendezvények, konferenciák, tréningek, családi összejövetelek, esküvők és egyéb rendezvények megtartására. Egy 3 hektáros zárt parkban található a kastély, melyben világítással ellátott teniszpálya, minigolf, asztalitenisz szolgálja a kikapcsolódást és zárt parkoló a nyugodt légkört. Rendelkezünk szaunával, szabadtéri úszómedencével, rex-asztallal, csocsó-asztallal, szalonnasütő-, és grillező hellyel. Csendes, nyugodt környezet, szolid árak, családias vendéglátás várja a kedves vendégeket.

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Fenyőharaszt Kastélyszálló

Fenyőharaszt Kastélyszálló az ideális helyszín Önnek, amennyiben szeretné esküvői-, céges- vagy családi rendezvényét jó kezekben tudni és a lehető legjobb helyen megtartani vagy csak szeretne részt venni egy disznóvágáson, egy igazi, nosztalgikus disznótoros élményben részesülve! Egy kastélyszállómagánvendégeknek: - akik barátságosak és közvetlenek - akik szeretnének kiszakadni a szenvtelen hétköznapokból - akik keresik a saját kis szigetüket, ami nyugalmat áraszt és magával ragad - akik értékelik a múlt szépségét és a vidéki családias idillt, egy kastélyszálló varázslatos hangulatát szemben a steril, személytelen új építésű szállodákkal Naponta egy apró figyelmesség, egy kedves mondat és egy őszinte mosoly, és meglehet, valakinek napsugarat csempészünk a szürke hétköznapjaiba! Ez a valódi szépsége a vendéglátásnak, ami könyvből nem tanítható! Ezt érezni kell!

Tuti menü