Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kastélyszálló Németországban képes leírás - Kastélyszálló.tlap.hu
részletek »

Kastélyszálló Németországban - Kastélyszálló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kastelyszallo.tlap.hu » Kastélyszálló Németországban
Keresés
Találatok száma - 9 db
Brandengurber Hof

Brandengurber Hof

Az exklizív DORMERO Hotel Brandenburger Hof Berlin a város szívében található, a központban közel a Kurfürstendamm-hoz. Ez egy igazi egyéniség - kombinációja porosz kivitelezésnek és az ázsiai ínyencségeknek. Noble építészetében keverednek a klasszikus kortárs környezet, a bonyolult minták és az élénk színek. Az épület igazán azoknak készült, akik szeretik ha szép dolgok veszik közre őket.

Schlosshotel Kronberg

Schlosshotel Kronberg

Az 5-csillagos luxus szálloda a Taunus felett található a festői kis Taunus Kronberg város közepén egy lenyűgöző park mellett, egy 18-lyukú golfpálya mellett. Golf Resort és luxus vidéki szálloda. Egyenlő mértékben szereti a golfozókat, az ínyenceket és azokat az emberek, akik értékelik a művészet és a hagyományos értékeket. A Friedrichshof kastély ma az egyik legimpozánsabb német vár melyet a történelem megérintett. Exkluzív bútorokat, lenyűgöző régiség gyűjteményeket, festményeket rejt.

Schlosshotel Lerbach

Schlosshotel Lerbach

Lerbach Kastélyhotelt Bergisch Gladbach közelében az egyik legjobb luxus szállodának tartják Németországban. Ez egy tökéletes helyszín minden alkalomra, legyen az egy kiruccanás, egy üdítő ünneplés, vagy egy romantikus hétvégére. Ez egy varázslatos szálloda, impozáns homlokzattal, melyen nagyon szép összefonódott szőlő fut. Közepén egy hatalmas zárt parkoló található.

Tuti menü