Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kastélyszálló Franciaországban képes leírás - Kastélyszálló.tlap.hu
részletek »

Kastélyszálló Franciaországban - Kastélyszálló.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kastelyszallo.tlap.hu » Kastélyszálló Franciaországban
Keresés
Találatok száma - 4 db
Château de Bonaguil, Franciaország

Château de Bonaguil, Franciaország

Château de Bonaguil egy vár a tizenharmadik, tizenötödik, tizenhatodik és a tizennyolcadik században, jegyzett Történelmi emlékmű és Site of Major Aquitaine. Cahors Agentől 50 km-re található, a Lot völgyben közelében Fumelhez. Ez a csodálatos kastély egy szikla tetején áll. Európában egyedülállóan mutatja be a várvédelmi technikák fejlődését a középkortól a reneszánszig. Bonaguil egész évben rengeteg eseményt kínál az odalátogatóknak: kincskeresés, éjszakai mesemondás, Középkori Fesztivál Színház, ...

Château de Castelnaud

Château de Castelnaud

A Château de Castelnaud magasan áll a Dordogne völgy fölött. Az egykori erőd 1985 óta nyilvánosság előtt is nyitva áll, hogy megtekinthessék a középkori hadviselés művészetét. Belül egy egyedülálló privát gyűjtemény található korhű bútorokkal és fegyverzettel. Kívül újjáépített háborús gépek találhatók, mint például az eredeti nagyságú ostromkatapultokat. Ezek működésének megértését modellek és videók segítik. Château a Rossillon család birtoka volt. Három jelentős restauráláson esett át, ma ez hely 220,000-nál több látogatót vonz évente.

Château de Portes

Château de Portes

A Château de Portes egy Portesben található kastély. Maga a kastély egy történelmi emlékmű is. Építészeti stílusa egyedülálló a kastélyok között Európában. Portes falu közelében található a Cévennes Nemzeti Park, ami az Unesco világörökség része.

Château de Valençay, Franciaország

Château de Valençay, Franciaország

A Château of Valençay teljes építészeti harmóniában ötvözi a reneszánsz és a klasszikus stílust. 1803-ban került Charles-Maurice de Talleyrand-Périgord tulajdonába, aki Napóleon külügyminisztere volt. Mivel Valençay a császári hatalom jelképe, ezért a reprezentatív ízlés és elegancia mellett a márvány, festmények, műtárgyak, különösen a kivételes empire stílusú aranyozott bútorok jellemzik. Állami szalonoktól a privát apartmanok gyűjteményéig, a Château of Valençay kínálja a leggazdagabb kastélylátogatást a Loire völgyében.

Tuti menü